Развод ли - Меси и Антоанела заедно в Дисниленд (ВИДЕО)

Футболистът заведе семейството си на забавление

Развод ли - Меси и Антоанела заедно в Дисниленд (ВИДЕО)

Лионел Меси и съпругата му Антонела Ракуцо са далеч от развод. Семейството показа своята цялост със семейна разходка в „Дисниленд”. Така двамата дадоха индиректен отговор на твърденията, че в скоро време ще се разделят заради изневярата на футболиста с журналистката София Мартинес.

Самата София категорично опроверга слуховете, че двамата са влюбени. Единственото доказателство за слуховете бе, че Лионел я гледал доста влюбено по време на интервюта.

“Не, това са пълни глупости. Лео се отнася еднакво добре към журналистите, особено към тези, които се държат с него добре и му се усмихват. Единствената разлика е, че аз съм жена. Може би заради това хората се упражняват да пишат глупости”, заяви самата София в предаването “Генерация Еф” на телевизия “Енивижън”, където доскоро основен коментатор бе Христо Стоичков.

Лионел и Антонела са заедно вече повече от 15 години, като са двойка още от училище. Двамата имат три момчета. Точно Антонела бе в основата на преминаването му в американския “Интер Маями”, като двамата отказаха феноменални пари за отиване в Саудитска Арабия. Меси трябваше да откаже тройна заплата от арабите.

“Не бях виждала толкова големи глупости. Няма нищо вярно”, написа в инстаграм съпругата на Сеск Фабрегас Даниела Семан. Двамата са сред най-близките приятели на Лионел и Антонела.

Слухът бе пуснат от испанските медии в събота и предизвика фурор по цял свят. Веднага новината обиколи всички сайтове, но в крайна сметка се оказа, че е поредната лъжа.

Проблемите на Меси явно не са семейни, а с неговото поведение на терена.

Бащата на бразилския национал Родриго Ерик Гоес атакува аржентинеца за поведението му на “Маракана”. “Малкият светец, който обича всеки съперник”, написа той в инстаграм и показа снимка от сблъсък на Меси с уругвайски национал. Лионел се оплю с Родриго по време на мача и бразилецът получи куп заплахи за живота си в социалните мрежи.

Аржентина нанесе първата загуба в историята на бразилците у дома в световни квалификация след 1:0, като мачът можеше и да не започне заради бой на полицията и фенове на гостите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки