Дончич: Трябваше да бием (ВИДЕО)

Равенството с Левски е най-силният мач при сръбския треньор

Дончич: Трябваше да бием (ВИДЕО)

Данило Дончич, старши треньроът на Локомотив (София), остана доволен от начина, по който тимът му игра срещу Левски при равенството 2:2. Наставникът дори посочи точно този двубой като най-добрия под негово ръководство.

"Усеща се като успех. Трябва да се каже, че изиграхме най-добрия си мач, откакто съм тук. Раздадоха се максимално от първата минута и не заслужавахме да паднем, а даже да бием. И статистиката, и видяното на терена го доказва. Можем да съжаляваме за пропуските.

"Левски е класен съперник и може да вкара от половин положение. Ние се раздадохме до последната минута, а тази точка ще ни вдигне много морала преди последните две срещи. Изпуснеш ли, противникът наказва, това се случи и на нас. Нашите момчета вярваха до последната минута, че можем да измъкнем позитивен резултат. Показахме, че можем да играем добре с големите отбори, но не взехме точки. Днес това е заслужено. Ако продължаваме така, няма да имаме проблеми и защо да не сме в средата на класирането."

"Говорих с Димитър Митков много. Аз самият бях нападател, обясних му, че трябва да играе по малко по-различен начин. Шегувах се, че трябва да е като Бензема. Радвам се, че сега вкара.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки