Костов скочи на Краев: Вкарва, а не се радва! Защо?(ВИДЕО)

Треньорът критичен към футболисти и съдии

Костов скочи на Краев: Вкарва, а не се радва! Защо?(ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Костов се изказа изключително критично към един от капитаните на отбора Андриан Краев. Халфът остана на резервната скамейка, но с появата си в игра успя да се разпише. След попадението юношата на клуба видимо не се зарадва, което подразни неговия наставник. 

"Този въпрос трябва да остане без коментар - обясни Костов след мача по отношение на евентуалните нови договори на халфа и Жереми Петрис. - Краев отбеляза важен гол, а той без емоция за попадението. Все едно, че е на тренировка, което е много странно. Без емоция, малко съм разстроен, когато трябва да говаря на тази тема."

"Теренът ни затрудни максимално, очаквахме го. Не успяхме да наложим играта, която е нашият стил. Имаше много брак и загубихме спечелен мач. Нямаме извинение, в последните минути трябваше да сме по-умни, по-мъдри и да играем по-опростено. Предстоят анализи, но, за съжаление, загухме точки в пореден спечелен мач."

"Трудно играем без основни играчи. Очаквах повече от тези, които получиха шанс сега. Нямаме добър баланс, предоставяме топката прекалено леко, нямаше добра организация при контрапресата. Тежестта падна основно върху футболистите в защитата и средната линия. Загубихме ценни точки."

"Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен, не искам да подценявам Локомотив (София). Много спорен момент. Искам да го споделя, защото става тенденциозно такова съдийство. Знам, че вероятно ще има мерки, че коментирам съдийството, но би трябвало да се разгледа тази дузпа на ВАР."

"Трябва да излезем от тая криза, убеден съм, че имаме добър отбор. Още веднъж повтарям, че имаше основни играчи, които липсваха. Такъв е Уелтън. Топката попадна в линията на атаката и я губим."

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки