1. Novsport
  2. Любопитно
  3. Образцовото семейство Меси

Образцовото семейство Меси

Антонела и Лео - любовта над всичко

Образцовото семейство Меси

Раздяла между Лионел Меси и съпругата му Антонела Рокуцо! Шок, който световните медии разпространиха за часове. Причината - романс на футболиста с журналистка.

Оказа се, че информацията е измислена, а Меси, Антоанела и трите им деца през това време се разходиха заедно из „Дисниленд”. Образцовото семейство остава все така образцово.    

Самата Антонела се отличава със своята скромност и отдаденост на своя Лео. Тя никога не си е позволила да попадне в скандал и да застраши спокойствието на Меси. Красавицата отделя много време за отглеждането на децата им, винаги спазва стандартите за приличие в обществото и участва в благотворителни дейностии. Тя е най-верният фен на нападателя, подкрепя го по време на мачове, придружава го на различни събития и споделя с него всички възходи и падения.

Но и самият футболист се съобразява с нея.

Връзките на Меси

Антонела и Лионел се познават от деца. Те растат заедно в аржентинския град Росарио. И както казва Меси, тяхната любов е от пръв поглед. Приятелството им охладнява, когато Лионел се мести в Испания, за да облече екипа на Барселона. И двамата продължават живота си по обичаен начин за младите хора – нови връзки, отношения и развитие.

Въпреки че Меси не е типичният футболист извън стадиона. Неговите любовни връзки не са кой знае колко много. Когато е на 18, излиза с 14-годишната Макарена Лемос. Смята се, че връзката е „по сметка” и бащата на момичето тласка дъщеря си към Меси, за „да си уреди живота”. Но майката на футболиста тогава се намеси навреме и двамата бързо прекъснаха връзката си. Лео се срещаше и с моделите Лучана Салазар, Клаудия Чиардоне и Анна Вербер. Но... старата любов ръжда не хваща.

Съдбата си знае работата

Трагичен инцидент връща Меси към своето момиче. През 2007 г. близък приятел на Антонела умира и Лео бърза да утеши приятелката си от детството. И любовта отново пламва. Оттогава Лео и Антонела имат трима сина - Тиаго, Матео и Чиро, а през 2017 г., след десет години връзка, двойката най-накрая сключи законен брак.

Сватбата им се състоя в родния им град Росарио в присъствието на 260 гости и 157 представители на медиите. Младоженците не приемаха подаръци, те помолиха своите приятели и роднини да преведат пари по сметката на благотворителната фондация Techo. Лео и Антонела прекараха медения си месец на Карибите.

„Възхищавам й се. Тя има много добри качества: характер, винаги е в страхотно настроение и се справя добре с всички проблеми. Тя е много умна и добра във всички аспекти на живота“, признава любовта си към Антонела Меси.

Както каже жената

Антонела беше против преместването на съпруга си в Ал-Хилал в Саудитска Арабия и искаше той да продължи кариерата си в САЩ – в Интер Маями. Именно тя повлия на окончателното решение на Меси за новия отбор. В Маями двойката има собствен луксозен апартамент и сега имат възможност да живеят в него и да се наслаждават на спокоен семеен живот, за какъвто мечтае Лео.

Бейзболна фланелка постави рекорд за най-скъп спортен артикул

Вижте подробности

Тодор Батков с уникално дарение за музея на Левски

Вижте какво е то

Звездопад на Олимпийските игри в Париж

Вижте само част от известните личности, които ще посетят френската столица

Арестуваха мъж, който е подготвял нападение на Олимпийските игри

18-годишен мъж е бил задържат в департамент Жиронд, югозападна Франция

Снуп Дог се включва в щафетата с олимпийския огън

Вижте подробности

Холанд: Баща ми ме принуди да цепя дърва в планината

Нападателят на Манчестър Сити с любопитно разкритие

Мбапе с нетрадиционен подарък (ВИДЕО)

Вижте подробности

Организаторите на TroyanRun – По стъпките на Левски почетоха паметта на Апостола

Редица публични институции осигуриха награди с патриотична насоченост за състезанието

Половинката на защитник от Милан пак нагорещи страстите

Вижте ослепителната Зоуи Кристофоли