ОФИЦИАЛНО: Беласица се връща на "Царя"

Вижте подробности

ОФИЦИАЛНО: Беласица се връща на "Царя"

Голямата новина за футболен Петрич е факт - Беласица се завръща в родния си дом стадион "Цар Самуил"! Това стана с решение от преди минути на Спортно-техническата комисия на БФС, която се съобрази с издаденото от Лицензионната комисия разрешение. Така в събота от 14,00 часа Беласица ще приеме Янтра на "Царя", което е сбъдната мечта за всички фенове на футбола в града. Това би било невъзможно, ако не бяха усилията на общинското ръководство начело с избрания за трети мандат за кмет Димитър Бръчков. Завръщането в родния дом става само дни след грандиозните тържества за 100-годишнината на Беласица.

В решението на СТК на БФС се казва:

Предвид решение на Лицензионната комиси при БФС от 28.11.2023 г с което се дава право на стадион "Цар Самуил" гр. Петрич да се провеждат срещи от първенството на Втора професионална футболна лига , домакинските срещи на ОФК „Беласица“ Петрич от първенството на Втора професионална футболна лига ще се играят на стадион "Цар Самуил" гр. Петрич.

Във връзка с горното срещата от XIX -ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ОФК „Беласица“ Петрич и ОФК „Янтра 2019“ Гб  по програма на 02.12/събота/2023 от 14.00 часа, ще се играе на стадион "Цар Самуилгр. Петрич.

Останалите решения:

- Отложената среща от XVIII -ти кръг на Втора професионална футболна лига, между отборите на ФК „ЦСКА 1948“ II  Сф и ФК  „Спартак 1918“ Вн, ще се играе на   07.12/четвъртък/2023 от 12.30 часа.

- Отложената среща от XVIII -ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ПФК „Лудогорец 1945“ II  Рз и ФК  „Дунав“ Рс, ще се играе на 15.12/петък/ 2023 от 14.00 часа.

- Отложената среща от XVIII -ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ОФК „Янтра 2019“ Гб  и ОФК  „Бдин 1923“Вд ще се играе на 16.12/събота/ 2023 от 14.00 часа.

ОБЗОР: Лидерът Септември с нов успех във Втора лига

Вижте всички резултати, програма и класиране

Спартак Вн с жест към свой талант

Румен Руменов и Виктор Митев изненадаха малкия Марти

Марек ликува в дербито на Югозапада

Иван Колев носи 1:0 над Беласица

Официално: Добруджа с нов треньор, Тодор Киселичков поема отбора

Специалистът поема клуба от другата седмица

Втора лига: Монтана с драматична загуба в Разград, Янтра обърна Дунав в Габрово

Вижте и как завършиха срещите от Втора лига днес

Спартак Вн без основен играч за мача за Купата в Пловдив

Вижте кой е той

Спартак (Варна) с нов успех във Втора лига

„Соколите“ откриха кръга с минимална победа като гости

Янтра без капитана си срещу Дунав, но с Вили Вуцов

Треньорът се завръща след наказание

Треньорът на Спартак Вн реши кой да замести Грънчов

Eто какво решение взе Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки