Дерменджиев за Спартак Търнава: Трябва да сме търпеливи

Треньорът призова за спокойствие

Дерменджиев за Спартак Търнава: Трябва да сме търпеливи

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев призова своите футболисти за спокойствие преди важния двубой със Спартак Търнава в Лигата на конференциите. Родният шампион гостува в Словакия в среща от групите на Лигата на конференциите, резултатът от който може да се окаже решаващ за класиране в следващата фаза.

"Мачът със Славия е зад гърба ни - обясни Дерменджиев след първото поръжение под негово ръководство. - Те ще играят най-вероятно много спокойно, защото просто нямат шанс. Ние също няма да бъдем толкова напрегнати, искам от футболистите да бъдат много търпеливи. Настроението при нас е добро, искаме да използваме шанса, който имаме. Играчите вече разбират за какво става въпрос относно стила, който искаме да наложим, и се стараят. Победата над Фенербахче беше добра, заслужава адмирации, но този мач ще бъде много по-различен."

"Мисля, че те ще играят при друга система, техният треньор използва различни система, последните им пет мача са във възход. Очакваме да бъдат много концентрирани. Знаем, че имат бърза атака, ще се опитаме да се противопоставим на това, и да използваме слабите им страни. Естествено, на нас ни се иска развоят в групата да е в наша полза, но всичко си зависи от нас. Гледаме този мач, за да направим максимума, след това виждаме развоя и пак опитваме да направим максимума. Това е мач на надлъгване, мач за точки", каза наставникът на "орлите".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки