Тренчев: Бяхме на крачка от трите точки

Вижте какво каза треньорът на Пирин

Тренчев: Бяхме на крачка от трите точки

Треньорът на Пирин – Иво Тренчев, изрази надежда, че през селдващата седмица неуредиците в клуба ще се успокоят. Наставникът съжали, че „орлетата“ не са lвзели трите точки срещу Локомотив София, след като водеха с 1:0 до 96-ата минута.

„Като битка и раздаване сме доволни. Самият развой на мача – не дадохме шансове почти на Локомотив София, който е добър отбор. Болезнено е, че допуснахме гол в последната минута. Това е футболът. Трябва да го приемем. Локомотив София не е онзи отбор от началото, надгради. Ние търсехме нашите опасности и бяхме на крачка, на една минута от трите точки. Локомотив Пловдив също е в кофти серия и лошо настроение, ще видим какво ще се получи“.

„При нас различни хора бележат. Днес Аймен, утре Комано, после Боби. Който може, ще отбележи. Трябва малко да минат емоциите, кофти е така. Ако бяхме взели още две точки, щеше да е супер. В такива турбулентни времена, аз свалям шапка на момчетата. Много сложно време за работа. Те намират мотив да играят за себе си. Надявам се, че през следващата седмица ще се успокоят нещата. Беше адски трудно. Дано всичко е окей. Щеше да е хубаво да вземем още две точки“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки