ОФИЦИАЛНО: Тер Стеген ще се оперира

Стражът ще се подложи на интервенция, за да реши контузията в кръста

ОФИЦИАЛНО: Тер Стеген ще се оперира

Марк-Андре тер Стеген продължава да бъде основна грижа на медицинския щаб на Барселона. Вторият капитан на тима продължава да изпитва дискомфорт в гърба, който му попречи да участва в последните срещи срещу Райо Валекано, Порто и Атлетико Мадрид.

Въпреки че опцията да се подложи на операция за премахване на болката беше на масата, след като не успя да влезе в последните разговори, германецът искаше да проучи всички опции, преди да се подложи на интервенцията.

В крайна сметка Тер Стеген е взел решение да се подложи на оперативната интервенция знаейки, че това е най-доброто решение за прекратяване на болката. Надеждите са германският национал да се завърне в игра в решителната фаза от сезона.

Трансферният експерт Фабрицио Романо пък разкри, че Барселона ще разчита на Иняки Пеня, като клубът няма да търси негов заместник.

Предвид тази ситуация, Барса излезе с изявление:

„Тер Стеген ще се подложи на операция тази седмица, за да реши лумбалните проблеми, които представя. В края на интервенцията ще бъде предоставено ново медицинско заключение“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки