Кабов посвети успеха на Пазарджик

Започнат е проект, който трябва да продължи, обяви героят

Кабов посвети успеха на Пазарджик

Атанас Кабов, големият герой на Хебър за 2:1 над Левски за Купата, посвети победата на Пазарджик. Не е тайна, че клубът се намира във финансова криза и бъдещето му е застрашено.

„Един доста труден мач за нашия отбор, но мисля, че го изиграхме по най-добрия начин предвид фактите, които се случват в клуба. Трябваше да покажем, че сме живи и това не ни влияе“.

„Всеки ден работим доста здраво в тренировъчния процес. Имаме много добър треньор. Тук е започнат един проект, който не трябва да бъде прекъсван. Това е пътят, по който расте един отбор – понякога се получава, понякога не“.

„Ние сили винаги намираме. Първо като колектив винаги си казваме, че не трябва да се предаваме. Важна роля има нашият треньор, дава ни самочувствие. Дори да падаме с 0:5, не се предаваме, ще опитаме да обърнем мача“.

„Ние се опитваме това, което се пише и говори из медиите и града, да не ни влияе. Нашите задължения са на терена и в мачовете. За останалите неща има други фактори. Решават се от други хора нещата“.

„Със сигурност голът е доста по-емоционален с това, че пада в последните минути, с него продължаваме. Отделно, емоционално исках да дам емоцията на хората, дошли на стадиона. Дават ни мотивация. Имаме нужда от тези хора. Тази победа я посвещавам на целия град Пазарджик“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки