Костов не мисли за оставка след фиаското

Треньорът видя проблем в колектива

Костов не мисли за оставка след фиаското

Николай Костов не мисли за оставка след фиаското за Купата на България. Старши треньорът на Левски намери оправдание в колектива след 1:2 от Хебър в Пазарджик.

"Има причина заради които загубихме. Едната е, че загубихме почти всички единоборства, а това е водеща сила. Ясно е, че не можем да се изявим добре индивидуално. Втората - по-добрият колектив беше отборът на Хебър, те се бориха за всяка топка по-добре от нас", обясни специалистът.

"Няма как да обяснявам в две-три изречения. Много са причините, но тези са за този мач. Срещу Локомотив (Пд) печелехме единоборствата, обаче днес отстъпвахме. Бяхме активни след 60-ата минута, когато Хебър вече водеше в резултата. Съжалявам, че не успяхме да затворим мача в продължението."

"Подценяване не мога да кажа, как може да направиш това с Хебър? Това е добър отбор и играят приличен футбол. Явно не бяхме достатъчно активни, мобилизирани. Показахме се като по-слабия колектив."

"Точно сега не е моментът да се вземат поуки, защото имаме 3 дни до следващия мач. Трябва да направим анализ след края на полусезона. В някакъв етап от първенството показахме много добри играи, но в края се пречупихме."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки