Дерменджиев: Съдиите се справиха перфектно, мач с ЦСКА ще има

„Лудогорец разполага с много добри играчи и влиза във форма“

Дерменджиев: Съдиите се справиха перфектно, мач с ЦСКА ще има

„Аз съм доволен от мача и играта, която сътвориха момчетата.“

Думите са на треньора Георги Дерменджиев след успеха на Лудогорец с 4:0 над Локомотив (Пловдив), осигурил на тима му четвъртфинал за Купата на България и високо самочувствие преди неделната визита на ЦСКА за първенство.

„Освен тези 4 гола, ние имахме и още възможности. Може би на полувремето още трябваше да водим с голям резултат. На нас ни остават 2 мача и мисля, че отборът влиза във форма", сподели Дерменджиев.

„В Лудогорец има много добри играчи, може да се ротират, но тук става въпрос за компактност между тях. Това е съставът, който в момента най-добре играе. Всички други футболисти, които влизат също са много добри, видяхте, че смените, които направихме, те си вкараха и голове", каза още наставникът на "орлите".

„Футболистите трябва да се чувстват сигурни, трябва да им се дава възможност. Мисля, че това го има и те са доволни. Дано не пропускаме в другите два мача толкова положения. Важното е, че сме ги създали тези положения", заяви Дерменджиев, който коментира и претенциите на колегата си Александър Томаш към съдиите:

„Претенции към съдиите ли? Вие знаете, че аз никога не ги коментирам. Мисля, че се справиха перфектно. Не мисля, че трябва Томаш да се оправдава с тях.“

"Нека има публика, това е много добре за футбола в България. Ние отиваме да играем футбол и нека по-добрият победи. Това е един тест, аз пак казвам, отиваме, за да играем футбол. Искаме да зарадваме всички хора, които ще бъдат на трибуните", сподели още треньорът.

Георги Дерменджиев говори и за слуховете, че Лудогорец ще иска отлагане на мача с ЦСКА:

„Аз го чувам от вас, няма такова нещо. Ние се готвим и то много добре. Нека бъдат сигурни феновете, че мач ще има."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки