Мойс: Тотнъм е много силен отбор

„Постекоглу има основна заслуга за това“, заяви мениджърът на Уест Хем

Мойс: Тотнъм е много силен отбор

Ангелос Постекоглу върши чудесна работа в Тотнъм и изгради бързо силен отбор, който показва приятен стил на игра, смята мениджърът на Уест Хем - Дейвид Мойс. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в четвъртък в мач от английското първенство по футбол.

"Той върши чудесна работа. Тотнъм е много силен отбор и Постекоглу има основна заслуга за това. Благодарение на него те играят хубав футбол, а публиката и атмосферата на стадиона им затрудняват много съперниците", заяви Мойс, цитиран от агенция Ройтерс.

"Странно е само това, че всички изглеждат изненадани от случващото се. Не бива да е така, защото той направи това и в Селтик. Там напрежението върху мениджърите също е огромно, но Постекоглу се справи безупречно".

Уест Хем ще бъде отново без нападателя Михаил Антонио, но капитанът Курт Зума е на разположение на Мойс след психическата травма от обира на дома му.

"Радваме се, че той отново е с нас. Това беше ужасна ситуация за него, а клубът го подкрепи в трудния момент. Той е нашият капитан и винаги ще бъдем зад него. Никой не иска да му се случи подобно нещо", добави Мойс.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки