Известен левскар: Играе се опасна игра, която ще доразбие отбора

Вижте какво написа Васил Колев

Известен левскар: Играе се опасна игра, която ще доразбие отбора
Известният фен на Левски, журналист и бивш председател на тръст "Синя България" Васил Колев коментира случващото се в клуба след загубата от Хебър за Купата на България. Колев обеща скоро да направи и сериозни разкрития и кой главният виновник за състоянието на "сините".
"Значи, две неща около случилото се в Пазарджик.
"Гурмето" ще гледам да го направя утре, макар че хич не ми се сяда. Няма го обичайното вълнение около Левски, толкова вече се чувствам отвратен. Но пък в следващия епизод очаквайте директно и човек по човек защо се стигна до тук и толкова бързо бе унищожен отборът на Мъри. И най-вече: Кой е най-големият виновник. Ще ви изненадам, не е Сираков.
Второто.
Гледам, че в името на оцеляването си семейството и управляващата клика плюсслугинажа вкарват нова версия. Съмнително било поведението на играчите, дали не са купени, дали не бойкотират. Явен намек за бившия треньор. Но се питам: нека приемем, че е така. Не можеше ли този цирк да се състои по-рано? Например в европейските турнири?
Играе се опасна игра, която ще доразбие отбора. Само и само да бъдат спечелени още няколко дни, седмици, месеци (зависи от левскарите) на финансови потоци в определени насоки. Когато гониш личното си спасение на гърба на Левски, не е учудващо. Ще го кажа така: долу ръцете от играчите, те са само и единствено герои, защото спряха черната серия без трофей!
Но когато казвам играчите, нека добавим и финансите. Какво се е случило с огромна обещана премия за успехите в Европа през лятото? Може пък там да се крие отговорът на много въпроси. Ама в мъглата може ли някой да разбере?", написа Васил Колев във фейсбук. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки