Балтанов: Щастлив съм, че играя заедно с Попето

Халфът доволен от успеха за Купата

Балтанов: Щастлив съм, че играя заедно с Попето

Лъчезар Балтанов, един от капитаните на Ботев (Пд), се изказа изключително ласкаво за своя съотборник Ивелин Попов. Двамата са и лидерите в тима, а сега юношата на Левски коментира успеха над Етър за Купата с 4:2.

"Извоювахме с успеха с контрол през целия мач. Имахме много положения, накрая имаше лек смут в нашите редици и дадохме криле на съперника. С контраатаки си решихме мача и чакаме следващия съперник за Купата", започна Балтанов.

"Далеч съм да давам оценки на треньора. Постигаме добри резултати и се радваме на това как играем. Керкез вярва във всеки един от нас и ние му се отблагодаряваме. Акере влезе и веднага повлия на резултата, но всеки играч е важен. Поздравявам прекрасните ни фенове, които ни подкрепиха днес", продължи полузащитникът.

Той се върна и на момента, че отново играе заедно с Ивелин Попов, но не в Левски. И двамата като юноши стартират пътя си в школата на Септември (София), след което се местят на стадион "Георги Аспарухов". Сега и двамата са в последните си години като професионалисти, но отново се събраха – в Пловдив.
"За мен е изключителна чест да работя с Ивелин Попов. Знам какъв футболист, човек и лидер е. Щастлив съм, че в края на кариерите ни играем в един отбор и постигаме целите си заедно", каза още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки