Костов се спасил само защото няма кой да го смени

Левски не намира алтернатива за настоящия си треньор

Костов се спасил само защото няма кой да го смени

Главата на треньора на Левски Николай Костов не падна и след тежката издънка за Sesame Купа на България срещу Хебър. В. "Мач Телеграф" пише днес, че ден след отпадането в Пазарджик ръководството на "сините" се е събрало. На срещата, която се е провела рано сутринта, са присъствали членовете и на Надзорния съвет, и на Управителния съвет.

Принципно са били обсъждани доста теми около клуба, но на сбирката е станало дума и за уволнението на Николай Костов. От "Герена" разкриха, че основната причина треньорът да запази поста си към днешна дата е фактът, че той няма алтернатива. Истината е, че ръководството на клуба не е водило нито разговори за нов треньор, нито е обсъждало темата за смяната му до вчера.

В Левски отчитат, че основните проблеми на Николай Костов са в съблекалнята, където той е изпуснал контрола. Отделно отборът е постоянно преследван от мускулни контузии, което не говори добре за тренировъчния процес.

Самият треньор призна косвено проблемите в съблекалнята след поражението от Хебър с твърдението, че съперникът е имал по-добър колектив от този на "сините".

Според запознати е възможно Николай Костов да бъде освободен след последния мач за годината - гостуване на Ботев Враца, дори ако "сините" победят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки