Николай Панайотов: Унизитална загуба

Треньорът на ЦСКА 1948 призна за умора

Николай Панайотов: Унизитална загуба

Николай Панайотов, треньорът на ЦСКА 1948, призна, че поражението с 0:3 от Крумоград е унизително, но се дължи на умора. Тимът му има още един мач - срещу Арда на 14 декември.

„Отдаваме представянето на много слабия мач - обясни най-младият специалист в родния елит. - Загубихме доста тежко. Знаех, че ще има голяма умора, но явно не се случиха нещата, за огромно съжаление. Много лош резултат за нашия отбор“.

„Най-големият проблем е, че загубихме много единоборства в средата на терена. Не можахме да осъществим контрол. Крумовград е по-свежият отбор, ние сме почивали 48 часа, но това не може да е оправдание“.

„При 2:0 нормално, трудно можеш да се върнеш. Вкарахме офанзивни хора, имахме няколко ситуации и опитахме, но Крумовград заслужено ни победи“.

„Първо трябва да видим дали ще имаме необходимите сили, но задължително трябва да се вземе този мач (б.р. - срещу Арда). След поредица добри мачове, да паднеш вкъщи по този начин е малко унизително. Дано срещу Арда покажем друго лице и да победим“, допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки