1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Ръководството на Левски дава отчет за свършеното през годината

Ръководството на Левски дава отчет за свършеното през годината

„Сините“ смениха датата на пресконференцията на Сираков, Боримиров и Георгиев

Ръководството на Левски дава отчет за свършеното през годината

От Левски оповестиха подробности за пресконференцията, която ще дадат мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

Те ще говорят в сряда, 13 декември от 11:00 часа, а не както бе обявено първоначално на 14 декември.

Ето какво съобщиха от Левски:

„Уважаеми представители на медиите,

„ПФК Левски“ има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 13 декември, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Борислав Георгиев.
На пресконференцията ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 година. За ръководството на „ПФК Левски“ е приоритет да осигури ясна и конкретна информация за всичко свързано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развитие на „ПФК Левски“ през 2024 година.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти.“

Novsport.com припомня, че преди броени часове от Сдружението “Левски на левскарите” официално поискаха Наско Сираков да им прехвърли мажоритарния пакет акции на клуба.