1. Novsport
  2. Трансфери
  3. Манчестър Юнайтед предлага на Барса размяна на играчи

Манчестър Юнайтед предлага на Барса размяна на играчи

Двама напускат „Олд Трафорд“ през зимата

Манчестър Юнайтед предлага на Барса размяна на играчи

Английският Манчестър Юнайтед е предложил на испанския Барселона сделка, която да включва размяна на Джейдън Санчо и Рафиня.

И двата тима в момента се представят под очакванията, а мениджърът на "червените дяволи" Ерик тен Хаг вече седмици наред не разчита на Санчо, с когото е в конфликт.

23-годишното английско крило пристигна в Манчестър Юнайтед от германския Борусия Дортмунд с трансфер за 85 милиона евро, но не успя да се наложи в състава.

Бразилецът Рафиня бе привлечен от Барселона от друг английски отбор Лийдс за 58 милиона евро, но 26-годишният футболист засега също не е спечелил титулярна позиция при каталунците.

Според испанския вестник "Спорт", ключовата дума ще има спортният директор на Барселона Деко, който преди време бе и личен агент на Рафиня.

Някои от въпросителните по подобен евентуален трансфер обаче е цената на двамата футболисти, както и характеристиките, които имат.

Друг футболист на Манчестър Юнайтед също ще напусне клуба през зимата. Става въпрос за нападателя Антони Марсиал, чийто договор изтича в края на сезона.

28-годишният французин играе за „червените дяволи“ от 2015 г.

Този сезон той изигра 19 мача във всички турнири, вкара два гола и направи две асистенции. Порталът Transfermarkt оценява стойността на нападателя на 15 милиона евро.