Левски с нова трансферна греда

Вижте подробности

Левски с нова трансферна греда

Селекцията на Левски буксува. До момента сините не са уредили нито един нов играч. Вместо това удрят греда след греда на трансферния пазар. Те са на път да се разминат и с нападателя на Берое Вини Трибуле, пишв "Тема спорт".

24-годишният камерунец има договор със старозагорци до края на кампанията и вече може да преговаря с други клубове, като през лятото да премине в някой от тях като свободен агент. Преди Нова година собственикът на заралии Ернан Банато разкри, че играчът е отказал едно предложение. И ще остане под Аязмото и през пролетта. След това обаче агентът на футболиста посочи, че това няма да се случи заради неплатени заплати. Точно поради тази причина ще направи всичко възможно договорът на Трибуле с Берое да бъде разтрогнат. През есента играчът бе на терена в 17 шампионатни мача, в които отбеляза 5 гола. Той е и водещият реализатор в състава. Вини може да играе както на върха на нападението, така и на фланга.

До момента столичани се разминаха с няколко играчи, набелязани от Арда. Това са десният бек Мартин Стойчев и офанзивният халф Абубакар Тунгара. Оттам бе искан и централният защитник Умар Сако, но цената му е прекалено висока. Това бе причината на „Герена“ да се откажат от Максим Ковальов от Пирин. Левски не успява да постигне договорка и с бразилеца Джоната Машадо, като халфът засега предпочита да подпише нов договор с боливийския клуб Уилстерман, който му предлага по-продължителен контракт.

Всъщност сините имаха сериозни трудности и при лятната селекция. Тогава треньорът Николай Костов още в подготовката посочи едно име – това на Георги Миланов. Той обаче отказа да се завърне на „Георги Аспарухов“. И дори в момента още е без отбор, след като през пролетта игра за Ал Дафра от ОАЕ. Едва след старта на сезона Левски привлече двама играчи. В тима пристигнаха дефанзивният полузащитник Дарлан и офанзивният Фадига. Те обаче не успяха да оправдаят възлаганите им надежди.

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Недялков: Враждата между нас и ЦСКА поражда агресия

Капитанът на "орлите" бе много щастлив след спечелената титла

Георги Костадинов спечели титлата на Кипър с неговия АПОЕЛ (Никозия)(ВИДЕО)

Това се случи по доста любопитен начин

ЦСКА 1948 II засили Черноморец (Бс) към аматьорите, Спартак (Варна) се върна към победите

Вижте как завършиха мачовете от Втора лига днес

Здравко Димитров с много силен мач при ключов успех на Сакаряспор (ВИДЕО)

Отборът на българина може да спечели промоция

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки