1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Бутат "Армията" за 100 дни

Бутат "Армията" за 100 дни

Червените са получили 4 оферти

Бутат "Армията" за 100 дни

100 дни! За толкова се очаква да бъде съборен стадион „Българска армия“, разбра „Тема Спорт“. През изминалата седмица ръководството на ЦСКА е избрало фирмата, която ще бутне съоръжението в Борисовата градина, преди да стартира основната реконструкция и изграждането по проекта, който е одобрен.

Червените са получили 4 оферти. Те са се спрели на тази, която е била, първо, най-добра във финансово отношение и второ, според която ще може за най-кратък период от време да се събори „Армията“. Въпросната строителна компания е дала като срок при заявката си на тръжната процедура 100 дни.

Очаква се бутането на клубното съоръжение да започне до края на месеца и в най-оптимистичните срокове да приключи до средата на май. Такова е и изискването на общината, защото за флората и фауната в парк „Борисова градина“ тогава започва размножителния период и се забраняват всякакви строително-монтажни дейности. В началото на март трябва да започне и изграждането на обходните пътища за техниката, която ще влезе на „Армията“. Вече е стартирало демонтирането на седалките, видя „Тема Спорт“.

Както вече се писа, осветлението ще бъде преместено на базата в Панчарево. Пилоните и лампите ще бъдат поставени на новия тренировъчен терен, който бе изграден над бунгалата. Имало е запитване към ЦСКА от други отбори у нас за осветлението, но заради по-старата му версия вече не се произвеждали резервни лампи и затова то ще бъде пренасочено към базата. Така след централния и единият помощен в Панчарево ще е с осветление.

Феновете на Черно море готвят ад за Апоел в Разград

Вижте подробности

Ел Джемили и Фадига хвалят "сините" фенове

"С тях зад гърба си, Левски започва мачовете от 1:0"

Тодор Янчев: Не можем да се сърдим, това е футболът

„Имаме нужда и работим върху привличането на нови състезатели“

Станислав Генчев: Видях това, което искам

"Направихме много по-добър мач, отколкото срещу Локомотив"

На „Герена“: Наградиха Уелтън и Марин Петков

Вижте подробности

Потвърдено: ЦСКА без Юга и Шакич срещу Хебър

Двамата останаха извън групата, вижте я

Рибарски: Имаме нужда от нов защитник

"Може би не разбирам от съдийство, но има претенции към някои отсъждания"

Тунчев: Доволен съм от победата, но ни чака много работа

"Много труден мач"

Стана ясно с кой номер Локило ще играе в ЦСКА

Най-новото попълнение на „червените“ вече е в Панчарево