Шефът на европейския бокс: Купа "Странджа" винаги е служил за пример

Д-р Йоанис Филипатос похвали организацията на родния турнир

Шефът на европейския бокс: Купа "Странджа" винаги е служил за пример

Президентът на Европейската федерация по бокс (EUBC) д-р Йоанис Филипатос заяви, че турнирът купа "Странджа" винаги е бил пример с начина, по който се организира. 

Филипатос бе специален гост на Българската федерация по бокс за финалите на 75-ото юбилейно издание на надпреварата, която завърши в неделя в зала "София" в столицата.

"Както всяка година, така и сега, Българската федерация по бокс и нейният президент г-н Красимир Инински отново се справиха на най-високо възможно ниво", каза д-р Филипатос.

 "Купа „Странджа“ е турнир, който винаги е служил за пример с организацията си и качеството на боксовите срещи. Много се радвам, че интересът към турнира е толкова голям. Залата бе пълна с хора, което показва и любовта към нашия спорт. Поздравления за това, което правите. Знам, че във ваше лице имаме отличен партньор, на когото винаги можем да разчитаме. Предстои да организирате в края на годината и Европейското първенство за мъже и жени до 22 години. Събитие, което съм убеден, че отново ще бъде на най-високо ниво“, каза при посещението си в София гръцкият функционер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки