Лудогорец отписа национал за сблъсъка в Женева

Халфът продължава да лекува контузия и няма да успее да се възстанови навреме

Лудогорец отписа национал за сблъсъка в Женева

Треньорският щаб на Лудогорец отписа национала Иван Йорданов за първия сблъсък със Сервет. Халфът продължава да лекува контузия и няма да успее да се възстанови навреме.

През зимата към него имаше сериозен интерес от други клубове, като това бе признато от шефовете в клуба. В крайна сметка обаче разградчани предпочетоха да го задържат и не го трансферираха. Това обаче се случи с друг, носещ фланелката на трикольорите – Доминик Янков. Още на заминаване на лагера в Турция треньорът Георги Дерменджиев обяви, че плеймейкърът има качества, но трябва да подобри отношението си към тренировъчния процес. В крайна сметка по-късно той бе продаден на канадския Монреал.

Аут за Швейцария са и двама крайни защитници. Това са капитанът Антон Недялков и германецът Марсел Хайстер. Двамата продължават да са в лазарета. Те така и не взеха участие в контролите по време на зимната подготовка. Нещо повече – все още не са започнали тренировъчен процес. Недялков е картотекиран в УЕФА за срещите със Сервет, но по всичко личи, че няма да е на разположение на Георги Дерменджиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки