Николай Галчев: Пирин ще се върне от Варна с победа срещу Спартак

Президентът на Пирин Благоевград, Николай Галчев, се закани след победата на неговия отбор срещу Вихрен (Сандански) с 2:1, че следващият потърпевш ще бъде отбора на Спартак (Варна)

Николай Галчев: Пирин ще се върне от Варна с победа срещу Спартак

Президентът на Пирин Благоевград, Николай Галчев, се закани след победата на неговия отбор срещу Вихрен (Сандански) с 2:1, че следващият потърпевш ще бъде отбора на Спартак (Варна). Както е известно Пирин гостува на 12 октомври на Спартак (Варна) в мач от втория кръг на Купата на България. „Много взеха да се заканват в Спартак, че където ни хванат там ни бият. От сега мога да кажа, че Пирин ще се завърне в сряда от морската ни столица с победа и ще продължи напред в турнира за купата на страната ни”, коментира Николай Галчев.
Относно двубоя днес клубният шеф заяви, че Пирин набира скорост, а и играчите започват да влагат повече старание в играта. Единственият упрек на Николай Галчев е към халфовата линия на отбора. Според него тя е доста рехава, но се надява треньорът Петър Михтарски да направи нужните корекции. Той се надява сега, след като отборът натрупа вече актив от 15 точки, футболистите да заиграят по-спокойно и да тръгнат към желаната от него посока.
Относно селекцията, Галчев каза, че се работи по това но на този етап няма още конкретика. „До последния кръг с Левски ще играем мач за мач, като приоритет пред нас ще бъде и представянето на Пирин в първенството и за купата”, заключи футболният шеф.
Информацията е на радио "Фокус" - Пирин

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки