Гуардиола: Не искам извинения

Старши треньорът на Барселона Хосеп Гуариола, коментира пред вестник „Ел Мундо Депортиво”, че не иска извинея от своите футболисти, заради контузиите на Андрес Иниеста и Ерик Абидал.

Гуардиола: Не искам извинения
Старши треньорът на Барселона Хосеп Гуариола, коментира пред вестник „Ел Мундо Депортиво”, че не иска извинея от своите футболисти, заради контузиите на Андрес Иниеста и Ерик Абидал.

„Не желая да слушам извинения. Ние сме силен и много добре балансиран отбор. Отсъствието на Иниеста не би трябвало да се отрази на тима. Да Андрес беше в отлична форма, но на негово място мога да използвам играчи като Кейта, Хлеб, Туре Яя, Серхи Бускетс. Това са имена, които достойно могат да запълнят мястото на Иниеста.

Наставникът засегна в интервюто си и вечния съперник Реал Мадрид. „Не мисля, че отбора на Реал е в криза. Да, те имаха няколко слаби мача, но това не означава, че имат толкова сериозни проблеми. Смятам, че именно те са основният ни съперник за титлата в първенството. Възхищавам се на Шустер, тъй като той бе страхотен футболист, а и доказа, че е  блестящ треньор", обощи Гуардиола.

За предстоящия двубой срещу Валядолид наставникът на „блаугранас” заяви: "Спокоен съм, тъй като видях желанието на моите футболисти тази сутрин. Те нямат търпение да се включат в мача и да покажат на какво са способни. За мен и моите момчета всеки един мач е от значение, така че сме готови за сблъсъка с Валядолид”, завърши наставникът на синьо-червените.
Ново 20! Шави си тръгва

Треньорът на Барса преговаря с Деко 75 минути

Шави: Позорно е, че няма технология на голлинията

„Не заслужавахме да загубим, играхме по-добре от Реал“, смята треньорът на Барса

Бетис надви Валенсия и влезе в зона "Европа"(ВИДЕО)

Севилци стигнаха до успех с 2:1 като гости

Селта надви Лас Палмас след рецитал на Аспас (ВИДЕО)

Галисийци се отдалечиха от изпадането

Анчелоти: Близо сме титлата, но Барса е много силен съперник

Италианецът не скри уважението си към каталунците

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

След голямо шоу: Дортмунд видя сметката на Атлетико (ВИДЕО)

Рурците победиха испанския тим с 4:2

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки