Страхотно настроение и класен тенис предложи първият ден от турнира на двойки за VIP личности в комплекс "Дема"

Страхотно настроение и класен тенис предложи първият ден от шестия турнир на двойки „Лидерите”, който се провежда с любезното домакинство на един от най-добрите спортни комплекси в България - „Дема”, в столичния квартал „Младост”, предаде репортер на Novsport.com.

Страхотно настроение и класен тенис предложи първият ден от турнира на двойки за VIP личности в комплекс "Дема"

Страхотно настроение и класен тенис предложи първият ден от шестия турнир на двойки „Лидерите”, който се провежда с любезното домакинство на един от най-добрите спортни комплекси в България - „Дема”, в столичния квартал „Младост”, предаде репортер на Novsport.com.

Ясни са вече полуфиналистите в шестото издание на тенис турнира по двойки “Лидерите” за купите на в. “Стандарт”, който се провежда на кортовете на СК “ДЕМА”. В първия ½ финал играят Валери Костадинов и Бойчо Николов срещу Георги Тодоров и Цветан Лъжански. Вторите финалисти ще бъдат определени от двубоя Тодор Попов – Борислав Костурков и проф. Георги Карасимеонов – Иван Йовчев. Полуфиналите при мъжете започват в 10,00 ч.

При дамите на финала ще играят актрисата и певица Деси Тенекеджиева в тандем с фотографката Деси Кулелиева, срещу Диди Божинова и Ирина Кожухарова.Участие в турнира тази година взимат 64 известни политици, бизнесмени и журналисти.

Днес се изиграха мачовете в групите и четвъртфиналите, а утре са решителните двубои.

Поетът с китара Недялко Йорданов, главният редактор на списание „Плейбой” Мартин Захариев, шефът на болница „Света Екатерина” проф. Генчо Начев, изпълнителният директор на „Ре ТВ” Асен Григоров, лицето на тотото Ивайло Гаврилов, бившият председател на Парламента Йордан Герджиков, шефът на Гаранционния фонд Бисер Манолов, бившият изпълнителен директор на ЦСКА Лазар Василев, вицепрезидентът на федерацията по ски Георги Бобев, актрисата Деси Тенекеджиева, журналистът Тодор Попов, бившият президент на Литекс Ангел Бончев, журналистите Статул Карабашев Борислав Костурков и Крум Савов бяха само част от участниците във ВИП състезанието, в което участие взе и главният редактор на Novsport.com Милен Германов.

Съорганизатори на проявата бе вестник „Стандарт”, а основен спонсор Мтел. БФТенис, застрахователната компания QBE, Nivea, Volkl и минерална Горна баня също помогнаха за организирането на състезанието. За участниците имаше много награди и бира от „Загорка”. 

Ето и резултатите: от днешните четвъртфинали, за които се класираха победители в осемте групи при мъжете и самотната такава при жените, в която пък имаше доста колорит заради участието на представителки от чужбина.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки