Емил Велев - Притеснен съм заради контузиите

Наставникът на Левски Велев говори днес на редовния си брифинг, като сподели, че е притеснен от множеството травми, които са налегнали отбора. Треньорът добави, че не е говорил с Георги Петков, но ако зависи от него няма да пусне вратаря да напусне, пише сайтът на клуба.

Емил Велев - Притеснен съм заради контузиите
Наставникът на Левски Велев говори днес на редовния си брифинг, като сподели, че е притеснен от множеството травми, които са налегнали отбора. Треньорът добави, че не е говорил с Георги Петков, но ако зависи от него няма да пусне вратаря да напусне, пише сайтът на клуба.
„Имаме кадрови проблеми преди мача с Беласица. Както знаете Рабех е наказан. Гонзо е контузен и видяхте, че тренира индивидуално. Дарко Тасевски е получил болки в мускула след мача с Исландия и се надявам да не е нещо сериозно и да се върне в лагера. Жеан Карлос от миналата седмица тренира индивидуално. Бистрон получи лека умора от вчера и му дадох почивка, но ще играе в мача. Еньо Къстовчев вероятно ще му се наложи да бъде опериран, обобщи наличните проблеми в състава Велев. В същото време стана ясно, че Велев не е решил бъдещето на бразилския защитник, който през седмицата дойде на проби в отбора: "Бразилецът, който е на проби при нас направи едва трета тренировка и все още не можем да се преценим неговите качества. Трябва да го видим в контролна среща. За централен защитник е доста нисък и вероятно ще го пробваме на друг пост".
„През цялата седмица говоря, че Беласица имат млад и перспективен отбор и всяко подценяване от наша страна ще е фатално. Гледах два-три техни мача. Трудно ги побеждават останалите отбори. Случайно загубиха от Черноморец. Даже имаха доста повече положения от бургазлии. Играят доста дисциплинирано и моите момчета трябва да са концентрирани на сто процента за този мач. Горан Петров винаги има амбицията да направи нещо на „Герена". Похвално е това негово самочувствие, но ние сме Левски и трябва да побеждаваме във всеки мач".
Велев не пропусна да похвали и Георги Петков, който според него е спасил националния тим при гостуването на Грузия и в същото време допълни, че иска да го задържи в клуба. „Георги Петков има договор с Левски за 4 години. Не съм коментирал въпросът за оставането му на „Герена". Той е професионалист. Както видяхте, добре че беше той в Грузия, за да спаси националния отбор от загуба. Разчитам на неговия професионализъм и на качествата му. Аз не бих го пуснал да си тръгне, но ако собственикът реши и ако има добра оферта, защо да не излезе. Ако от мен зависи бих го оставил на всяка цена".
„Коментирали сме селекцията. Положението в Левски не е много розово. Но ние се стремим да работим максимално в тренировките. Тази пауза бе добре дошла за нас. Надявам се момчетата да го покажат в мача с Беласица", коментира Велев на днешната пресконференция.
Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Радост в ЦСКА: Каранга на линия за Левски

Нападателят най-вероятно ще е титуляр в дербито

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки