Ще прекърши ли Венгер устрема на Юнайтед

Днес от 14:30 ч. българско време Арсенал приема Манчестър Юнайтед на „Емирейтс” в дербито на 12-ия кръг на Премиършип. „Артилеристите” започнаха много добре сезона и дръпнаха сериозно с точките, докато Юнайтед не успяваше да влезе във форма, въпреки всичките си звезди. След 11 мача може да се каже, че нещата се промениха и "червените дяволи" започнаха отново да радват феновете си с победи и добра игра, докато Арсенал се намира в слаба форма след равенството с Тотнъм(4 – 4) и загубата от Стоук(1 – 2) Арсен Венгер има много проблеми с контузени и наказани играчи, а едни от най-важните футболисти - капитанът Уилям Галас и Тио Уолкът са под въпрос за мача.. Бакари Саня има контузия в коляното, а Микаел Силвестър е със счупен нос. Емануел Ебоуе и Емануел Адебайор се присъединиха към Едуардо Да Силва, който лекува контузия, Ван Перси е с червен картон от мача със Стоук и няма да може да играе. В Юнайтед с конузии са Харгрийвс и Сколс, които ще отсъстват поне до Нова година. Очаква се Бербатов да е в стартовия състав.

Ще прекърши ли Венгер устрема на Юнайтед
Днес от 14:30 ч. българско време Арсенал приема Манчестър Юнайтед на „Емирейтс” в дербито на 12-ия кръг на Премиършип.  „Артилеристите” започнаха много добре сезона и дръпнаха сериозно с точките, докато Юнайтед не успяваше да влезе във форма, въпреки всичките си звезди. След 11 мача може да се каже, че нещата се промениха и "червените дяволи" започнаха отново да радват феновете си с победи и добра игра, докато Арсенал се намира в слаба форма след равенството с  Тотнъм(4 – 4) и загубата от Стоук(1 – 2)
Арсен Венгер има много проблеми с контузени и наказани играчи, а едни от най-важните футболисти - капитанът Уилям Галас и Тео Уолкът са под въпрос за мача. Бакари Саня има контузия в коляното, а Микаел Силвестър е със счупен нос. Емануел Ебоуе и Емануел Адебайор се присъединиха към Едуардо Да Силва, който лекува контузия, Ван Перси е с червен картон от мача със Стоук и няма да може да играе.
В Юнайтед с конузии са Харгрийвс и Сколс, които ще отсъстват поне до Нова година. Очаква се Бербатов да е в стартовия състав.
Халф на Челси претърпя успешна операция

Вижте подробности

Клоп отписа титлата: Ливърпул трябва да преоткрие себе си

Вижте какво каза треньорът

Луис Енрике: ПСЖ е във великолепен момент

Вижте какво каза треньорът на парижани

Коул Палмър се връща за Челси

Вижте какво каза треньорът Маурисио Почетино

Шведският футбол отказа да въведе VAR

Вижте подробности

Търсенето на треньор не може да разсея Байерн преди мачовете с Реал М, смята Тухел

Вижте какво каза треньорът на баварците

Клоп одобри евентуалния си наследник

Немският специалист похвали работата на Арне Слод във Фейенорд

Обрат: Феновете на Байерн Мюнхен с петиция за оставането на Тухел

Привържениците не са убедени от слуховете за назначаването на Ралф Рангник

ОФИЦИАЛНО: Айнтрахт откупи нападател от ПСЖ

Екитике ще струва на немския тим 16 милиона евро

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки