Георги Тодоров и Цветан Лъжански спечелиха тенис турнира "Лидерите"

На финала изпълнителните директори на „Контракт Сити” и минерална вода „Девин” победиха двойката и основен претендент за титлата Тодор Попов/Борислав Костурков с 9-6 на перфектния централен корт в комплекса.

Двойката Георги Тодоров/Цветан Лъжански спечели традиционния турнир „Лидерите” в спортен комплекс „Дема” в столичния квартал „Младост”, предаде репортер на Novsport.com. На финала изпълнителните директори на „Контракт Сити” и минерална вода „Девин” победиха двойката и основен претендент за титлата Тодор Попов/Борислав Костурков с 9-6 на перфектния централен корт в комплекса.

 
Победителите бяха наградени от главния редактор на вестник „Стандарт” Славка Бозукова, а останалите призьори от генералния секретар на Българската федерация по тенис Георги Дончев. Всички получиха награди от основния спонсор Мтел, екипи от Макс Спорт и козметика от Nivea.   
 
При жените шампионки станаха Деси Тенекеджиева и Деси Кулелиева, които трябваше да спечелят оспорван двубой с 9-7.   
Преди това пък кметът на София Бойко Борисов игра заедно с държавния шампион в зала Иво Братанов демонстративен мач срещу президента на БФТенис Стефан Цветков и неговия партньор Мирослав Печев, като срещата завърши 9-3.
 
Така, след два дни битки, приключи шестото издание на прекрасната инициатива, която вече като традиционно всяка година се провежда в спортния комплекс „Дема”.

Още от Тенис

Сърбинът се класира за третия кръг

Двубоят и със световната номер 5 е от 20,00 часа

Българинът загуби от 271-ия в света

Българката ще играе срещу петата в света във втория кръг

Българинът се отказа при 1:0 сета в негова полза

Днешната програма се проточи много и прати мачовете им във вторник

Скок за Виктория Томова

Искам да отида в Щатите, но към днешна дата това е невъзможно, откровен е сърбинът

Рано или късно ще вляза в основната схема на турнирите от Големия шлем

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки