Сливен ще бъде домакин на държавното военно първенство по лека атлетика

10 отбора от страната ще участват в Сливен на държавно военно лично – отборно първенство по лека атлетика. Проявата ще се проведе на реконструирания стадион „Хаджи Димитър” в два дни, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен .

Сливен ще бъде домакин на държавното военно първенство по лека атлетика

10 отбора от страната ще участват в Сливен на държавно военно  лично – отборно първенство по лека атлетика. Проявата ще се проведе на реконструирания  стадион „Хаджи Димитър” в два дни, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен .

На 13 и 14 май за втори път ще се определят шампионите и медалистите сред военните. В състезателната програма са включени беговите дисциплините, съответно за мъже и за жени –   100, 200, 400, 800 метра, 1500 в дамския и 3000 метра в мъжкия профил, както и техническите – тласкане на гюле и скок на дължина.

Както във всяко състезание най – атрактивни се очаква да бъдат щафетните надпревари на  4х100 и 4х400 метра. Заявки са подали представители от градовете Варна, Велико Търново, Шумен, Стара Загора, Крумово, Белене, Карлово, Бургас,  Плевен и Сливен.

Очаква се гост на шампионата да бъде  Г.Крулев – Главен експерт на НСА на МО.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки