Портсмут постигна пълен обрат над Съндърланд

Тони Адамс записа първата си победа начело на Портсмут, след като неговият тим постигна пълен обрат и победи с 2:1 домакините от Съндърланд. Момчетата на Рой Кийн започнаха много активно мача и надиграха тотално своя съперник. Френският национал Джибрил Сисе откри резултата още в 4-ата минута

Тони Адамс записа първата си победа начело на Портсмут, след като неговият тим постигна пълен обрат и победи с 2:1 домакините от Съндърланд. Момчетата на Рой Кийн започнаха много активно мача и надиграха тотално своя съперник.

 

 Френският национал Джибрил  Сисе откри резултата още в 4-ата минута на срещата, а до края на полувремето положение се откриха пред Кийрън Ричърдсън и отново французинът да направят аванса на "черните котки" по конфортен.През втората част гостите от Лондон се активизираха и показаха невероятен характер. Нико Кранчар показа обичайното си високо ниво, което бяхме свикнали да гледаме от преди и голяма част от атаките на "Помпи" минаваха през него.

 

 

Французинът от алжирски произход Нахир Белхадж даде начало на обрата, след като се възползва от грешка на Фълоп и възстанови равенството в 51-ата минута. В последната 90-та минута на мача сенегалецът Ел Хаджи Диуф извърши нарушение срещу Джонсън в наказателното поле и съдията не се поколеба да посочи бялата точка, а минита по-късно Джърмейн Дефо бе точен и оформи крайното 2:1 в полза на Портсмут.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки