Мартин Йоргенсен ще подпише нов договор

Агентът на играча Иполито Галович заяви, че неговият клиент Мартин Йоргенсен ще подпише нов контракт с отбора на Фиорентина. Датчанинът е играл само два пъти през сезона за тима от Флоренция, тъй като често страда от контузии. Иполито Галович, който представлява интересите на играча, заяви, че Йоргенсен ще продължи да играе с виолетовата фланелка.

Агентът на играча Иполито Галович заяви, че неговият клиент Мартин Йоргенсен ще подпише нов контракт с отбора на Фиорентина. Датчанинът е играл само два пъти през сезона за тима от Флоренция, тъй като често страда от контузии.

Иполито Галович, който представлява интересите на играча, заяви, че Йоргенсен ще продължи да играе с виолетовата фланелка.

„Имаме да уточним още няколко детайла и всичко по договора ще бъде завършено. Надявам се скоро Мартин да се върне в игра, защото неговата сила е на терена, а не извън него”, каза Галович пред вестник „Ла Национе”.

„Говорих с него по телефона и той ми каза, че се възстановява по план. Трябва да покрие фитнес тест, за да може да бъде сигурен, че е напълно готов. Надявам се, че моя клиент ще започне да играе от следващата седмица”, каза още агентът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки