Пацо от "Big Brother" за Novsport.com: Левски ще е шампион, винаги викам против ЦСКА (+АУДИО)

"Аз съм Стоичков на Big Brother-ите", похвали се риалити звездата от Гълъбово

Пацо от "Big Brother" за Novsport.com: Левски ще е шампион, винаги викам против ЦСКА (+АУДИО)

 Панайот от “Big Brother” даде ексклузивно интервю за Novsport.com, в което обяви, че е върл фен на Левски и вика против ЦСКА, дори когато „червените” играят с чуждестранни отбори.

„Като всеки един нормален левскар не обичам ЦСКА, не ми е любимия отбор. И дори да играят срещу отбори от чужбина, пак викам за чуждите отбори”, отсече Пацо.

Той призна, че е в приятелски отношения с част от играчите на „сините” и дори е бил поканен на коледното тържество на отбора.

„С Пламен Илиев се познавам, със Старокин си поддържаме добри отношения приятелски. С някои от чужденците – Прохазка, сме се засичали по дискотеки. Даже ме бяха поканили за коледния купон на Левски, но имах ангажимент и нямаше как да отида.”



Риалити звездата предрече шампионска титла за Левски, с която да бъде измит срама от отпадането в европейските турнири. Панайот смята, че на Лудогорец „ще им дойде много” пак да са шампиони.

„Много е малка разликата – две точки (бел. ред. всъщност Лудогорец води само с една точка пред Левски), а от третия отбор не знам на колко са. Мисля, че тая година Левски ще е шампион. Лудогорец си спечели миналата година каквото беше. Ще им дойде много втора година да станат шампиони, а пък ние отдавна не сме били и ще бъда много щастлив титлата да е синя. Левски е отборът на народа. Малко съм разочарован... бях на мача със Сараево за Лига Европа, бяхме на първия мач, отпаднахме и беше кофти. Мисля, че това е забравено и ще бъде забравено като станат шампиони.”

За голямата битка Христо Стоичков – Боби Михайлов, Пацо отказа да вземе страна и заяви, че още не е решил кого да подкрепи.

 „Не съм мислил по тоя въпрос – 50:50. Колкото за Боби Михайлов, толкова и за Стоичков. Но мисля, че Боби Михайлов ще си запази позициите. Няма никъде нищо идеално, но според мен Михайлов ще остане и няма да бъде изместен. Стоичков ми е по-симпатичен, ако трябва да бъда честен. Аз съм Стоичков на Big Brother-ите.”



Той похвали и работата на Любо Пенев в националния отбор. „Добрият старт на Любо Пенев го бях прогнозирал в националния отбор. Много добро представяне. Преди бяхме в девета глуха, с Матеус бяхме много назад, отбори като Малта ни взимаха точки, сега им прогрес. На добра позиция сме в групата, но ще бъде много трудно за второто място. Имаме много трудна програма – гостуване на Дания, на Италия. Това са мачове, в които може да не вземем нищо. С Чехия очаквах да вземем хикс там. Дори и да не се класираме пак е много успешно класирането. Върнаха се малко хората на стадиона.”

В личен план Пацо си пожелава да срещне голямата любов през 2013 година:

 

„Предстои да се снимам в рекламни клипове, очаквам малка роля в някой сериал. Дано 2013-та да е фаталната за мен и да скъсам с ергенлъка и да си намеря някое сериозно момиче и да срещна голямата любов. Не съм някой голям грозник. Неприлични предложения отхвърлям по дискотеки, по фейсбук, по телефона.”


Интервю на Кирил Евтимов


Цялото интервю с Пацо може да чуете в прикачения звуков файл!

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки