Над 30 заявки за журналистическото по бадминтон

Над 30 са заявките за участие в традиционното държавно първенство по бадминтон за медии. От 11 издания, агенции и сайтове са се записали за турнира, който ще се проведе в събота от 12 часа в зала „София

Над 30 са заявките за участие в традиционното държавно първенство по бадминтон за медии. От 11 издания, агенции и сайтове са се записали за турнира, който ще се проведе в събота от 12 часа в зала „София“.

Голямата атракция ще бъде участието на втората ракета на България при дамите Линда Зечири, националката Атанаска Спасова и Веселин Вълев заедно с журналисти в про-ам атракция. Президентът на БФБадминтон д-р Пюзант Касабян е измислил шоу регламент, но го пази в тайна до деня на състезанието. Сайтът www.racketi.com пък ще връчи купа (на снимката) на най-големия спортсмен сред участниците.

Обмислят се и мачове на предизвикателството между най-силните журналисти бадминтонисти и най-добрите в паралелно провеждащото се състезание за дипломати.

Всички шампиони от 2007 година са потвърдили участието си. Това са Антония Близнакова от БНТ, която спечели на сингъл и на смесени двойки (заедно с колегата си Петър Иванов) и Любомир Тодоров (www.racketi.com), който е шампион на единично и на двойки (с Петър Иванов).

Турнирът е юбилеен, защото се навършват 10 години от първото състезание по бадминтон за журналисти. То беше през 1998 година на кортовета на клуб Старт в Красна Поляна. Първите шампиони бяха Виолета Асенова (тогава от Радио 99) ш Любомир Тодоров - по онова време във в. Новинар.

Информацията е на racketi.com

Още от Тенис

Ноле надигра Карен Хачанов и продължава напред

Вижте подробности

След 12-а поредна победа в Големия шлем

До момента само 15% от играчите имат документи

Алкарас срещу Циципас във вечерната сесия

Българинът загуби с 0:3 от Александър Зверев

Вижте подробноности

Вижте подробности

Гъркът се справи лесно срещу австриеца Себастиан Офнер

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки