Аршавин отчаяно желае да напусне Зенит

Отборът на Зенит (Санкт Петербург) едва ли има по-удобна възможност да вземе максимални дивиденти от своята голяма звезда Андрей Аршавин. Играчът направи множество изказвания, че желае да напусне руското първенстово и да се състезава за голям европейски клуб. Пред „Спорт Експрес” полузащитникът заяви, че няма намерение да продължава да играе за Зенит, тъй като иска да напусне клуба.

Отборът на Зенит (Санкт Петербург) едва ли има по-удобна възможност да вземе максимални дивиденти от своята голяма звезда  Андрей Аршавин. Играчът направи множество изказвания, че желае да напусне руското първенстово и да се състезава за голям европейски клуб. Пред „Спорт Експрес” полузащитникът заяви, че няма намерение да продължава да играе за Зенит, тъй като иска да напусне клуба.

В интервюто футболистът добавя: "Аз дадох най-доброто от себе си, за отбора на Зенит. Говорих с президента и му обясних, че желая да напусна. Надявам се този път желанието ми да бъде удовлетворено", каза Аршавин. Футболистът  очаква развитие по въпроса, като надеждите са му цената, която ще поиска Зенит ще бъде значително по-малка от тази през лятото, когато трансферната му сума бе около 30 милиона евро.
Реал Мадрид, Барселона, Арсенал и Тотнъм са част от отборите, които желаят да привлекат играча в редиците си.
Какво ще бъде бъдещето на футболиста ще стане ясно най-рано през януари, когато се отваря трансферния прозорец, а дотогава Аршавин иска или не трябва да играе за Зенит.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки