Сензациите в пресата: ЦСКА иска халф от Египет

И още: Батков си урежда сметките с Гонзо, Александър Киров отива в Славия, Локо (Сф) няма пари за чартър

Сензациите в пресата: ЦСКА иска халф от Египет

Сензациите в пресата днес, 28 декември, петък:

Меридиан мач: „Армейците” искат полузащитник на египетския ЕНППИ

ЦСКА ще се опита да привлече през зимната па­уза още един халф от египетския ЕНППИ. Треньо­рът Стойчо Младенов се е обаждал лично на бив­шия си футболист в арабския клуб Мохамед Шаабан, за да го навива да играе отново при него, но този път при „червените", пишат медиите в Египет.

Халфът вече е поискал от клуба да го освободи, за да премине в най-титулувания български отбор през януари. Предстои да се събере съветът на ди­ректорите на ЕНППИ под ръководството на прези­дента Мохамед Бадр Един, който да реши дали да продаде Шаабан в България.

Известно е, че в мо­мента не се провежда първенството на Египет за­ради сложната политическа обстановка в страната. Настоящият треньор на ЕНППИ Тарек Ел Ашри обаче е проявил желание да задържи халфа за Ку­пата на африканските конфедерации, която започ­ва през март, а египетският клуб ще играе срещу шампиона на Реюнион.

Труд: Батков си урежда сметките с Гонзо

Тодор Батков си е уре­дил наскоро по-голямата част от сметките с Георги Иванов, новия треньор на Черно море.

Собственикът на Лев­ски имаше да дава 6-цифрена сума на Гонзо от 3-годишния период с ръ­ководни постове в синьо. Двамата обаче явно си имат достатъчно доверие. Георги така и не отвори дума по въпроса и в крайна сметка ситуацията върви към хепиенд. Въпреки забавянето от година и повече за някои плащания.

В подобна история се проточиха суми и за бившия треньор на Левски Станимир Стои­лов, но също по-голямата част от задълженията бя­ха уредени преди няколко месеца. Ставаше въпрос общо за повече от 100 хи­ляди лева, като част от па­рите бяха в евро и долари. А плащанията към Гонзо са били извършени още преди да заеме поста в „Морето". В край­на сметка - поради трудните времена Батков забави, но не забрави.

Тема Спорт: Александър Киров отива в Славия

Юношата на Левски Александър Киров ще играе в Славия през про­летта. 22-годишният нападател постоянно бе преследван от контузии в последните години, но ще пробва да възроди ка­риерата си при белите.

За Левски Киров деб­ютира през сезон 2007/2008. Общо за сините изигра 22 мача във всички турнири, в кои­то отбеляза един гол. През лятото на 2011 го­дина бе пред трансфер в Черноморец като част от сделката за премина­ването на Орлин Старокин на "Герена". Заради здравословното му съ­стояние обаче той се провали.
 
Меридиан мач: Локо (Сф) няма пари за чартър

Липсата на па­ри може да се окаже проблем за пътуването на Ло­комотив (София) в Турция. Вторият подготвителен ла­гер на „железни­чарите" ще се про­веде в турския ку­рорт Анталия. По план възпитаници­те на Емил Велев трябваше да летят с чартър заедно с още три български отбора.

Този ва­риант е пред про­вал. Причината е, че за полета шефо­вете на Локомотив трябва да извадят 10 хил. евро, тъй като трябва да зап­латят и обратния курс на самолета, който ще бъде пра­зен. Затова в Локомотив обмислят възможността фут­болистите да пъту­ват с редовен по­лет до Анталия, за да спестят пари.
НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки