Крум Бибишков пред Novsport: Ще играя в чужбина

Бившият нападател на Литекс (Ловеч) Крум Бибишков заяви пред Novsport.com, че има сериозни предложения от чужбина и вероятно ще заиграе зад граница. Неговият договор с ловешкия клуб изтече, а от ръководството не му предложиха нов такъв. До момента е ясно, че към Бибишков интерес имат отборите на Черно Море и Миньор (Перник). Той обаче предпочита да заиграе в чужд клуб.

Крум Бибишков пред Novsport: Ще играя в чужбина

Бившият нападател на Литекс (Ловеч) Крум Бибишков заяви пред Novsport.com, че има сериозни предложения от чужбина и вероятно ще заиграе зад граница. Неговият договор с ловешкия клуб изтече, а от ръководството не му предложиха нов такъв. До момента е ясно, че към Бибишков, от българските отбори, интерес имат Черно Море и Миньор (Перник). Той обаче предпочита да заиграе в чужд клуб.

"Все още не съм си намерил нов отбор. Имам две-три оферти от чужбина, но изчаквам. Не мисля да оставам в България и искам да поиграя зад граница. Засега мисля да изчакам и ще видим какво ще стане. В краен случай мога да остана в България, ако се провали трансфера ми в чужбина", заяви Бибишков.

На въпрос, дали би преминал в някой от отборите на Черно Море или Миньор, нападателят огговори по следния начин. "Аз пак казвам. Ще изчакам да видим какво ще стане. По принцип се надявам да си намеря отбор в чужбина, защото имам сериозни оферти. Всичко обаче е въпрос на преговори. Моето желаниее да напусна България. Ако обаче се стигна дотам, че да трябва да остана в родното първенство, тогава ще му мислим къде ще играя".

"Не искам да казвам от къде са офертите за мен. Знаете, че има много хора, които могат да се намешат и да провалят всичко. Само ще кажа, че става въпрос за европейски отбори. Надявам се до сряда, четвъртък или най-късно петък да има развитие около бъдещето ми. Най-вероятно обаче ще играя в чуждестранен въпрос, засега е така", обобщи бившият нападател на Литекс.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки