Пенев: Двубоят се реши в съблекалнята, в един коридор

Двубоят се реши в съблекалнята, в един коридор. Това е феномен. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев на пресконференцията след мача на неговия отбор с Локомотив (София), предаде репортер на „Нов Спорт”. В типичния си трудно разбираем стил Пенев изсипа обвинения срещу съдията Христо Ристосков за развитието на мача, въпреки, че след двубоя го поздрави с усмивка и му стисна ръката.

Двубоят се реши в съблекалнята, в един коридор. Имаше много фенове ли - не знам. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев на пресконференцията след мача на неговия отбор с Локомотив (София), предаде репортер на „Нов Спорт”.
В типичния си трудно разбираем стил Пенев изсипа обвинения срещу съдията Христо Ристосков за развитието на мача, въпреки, че след двубоя го поздрави с усмивка и му стисна ръката.

Стратега от Мировяне заговори за различни отсъждания, при които реферите не са реагирали правилно и моментално се върна с 20-30 години назад за пример, когато той бил играл. "В един футболен шампионат, в който и първия сезон, аз смятам, че такива срещи, когато бяха пред 20-30 годни и по-рано, ни таксуваха за балкански страни, смятам, че не заслужаваме и такова свирене на един от известните съдии, който нямаше да е в петицата, ако не бяха миналите му заслуги", разсъждваше Пенев.

Пенев допълни картината с още няколко крилати изказвания в края на пресконференцията.  „Много груб фаул без последствията и картон и никаква реакция на страничния съдия. Който да беше на пейката щеше да го види,. Може би всички горе фенове са видели  за този пропуск  за червен картон и спирането на играта. Така ще продължим и и следващия мач с Литекс. Спокоен съм с нашата игра и няма да се откажем да атакуваме челото, независимо че точките са в момента все още три дори и четири. Пожелавам на моя колега успех, неговия т мач е добър, но с толкова нарушения и толкова картони не заслужавахме двата отбора да играем този футбол”, каза още спецът.

Можете да чуете цялото изказване на Димитър Пенев в аудио файла

Още от БГ Футбол

Дунав допусна дебютно поражение след обрат в последните 5 минути

Мартин Камбуров е живият пример за играчите как да гонят целите си

Вижте каква е причината

"Трябва да играем със сърце и душа", заяви той

Алехандро Гонсалвеш облече екипа на "болярите"

Председателят на УС на "сините" има доверие на треньорския щаб пред реванша с Хамрун

Двата отбора вече имат осветление на стадионите си

Треньорът е на финални преговори със собствениците на клуба

Легендата навършва 76 години днес

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки