Иван Бандаловски: Яд ме е, че изпуснахме победата

"Яд ме е, че не победихме в този мач. Надиграхме ЦСКА и мисля, че заслужавахме победата. Не съм доволен от тази точка, защото изпуснахме отвсякъде. Просто отборът на ЦСКА бе надигран от нас и не победихме. По принцип не коментирам съдийството, но този път съдията наистина ни ощети. Видяхте Лазарав как симулира. И през втората част не ни дадоха дузпа. Това не може така да продължава", заяви Бандаловски.

Полузащитникът на Локомотив (София) Иван Бандаловски бе разочарован след равенството на неговия тим срещу ЦСКА и е на мнение, че той и неговите съотборници са надиграли тотално "червения отбор". Младокът остана разочарован и от съдийството на мача, като допълни преди това, че по принцип не коментира  такива неща, но бе твърд в мнението си, че неговият отбор е ощетен.

 

"Яд ме е, че не победихме в този мач. Надиграхме ЦСКА и мисля, че заслужавахме победата. Не съм доволен от тази точка, защото изпуснахме отвсякъде. Просто отборът на ЦСКА бе надигран от нас и не победихме. По принцип не коментирам съдийството, но този път съдията наистина ни ощети. Видяхте Лазарав как симулира. И през втората част не ни дадоха дузпа. Това не може така да продължава", заяви Бандаловски.

 

Още от БГ Футбол

Дунав допусна дебютно поражение след обрат в последните 5 минути

Мартин Камбуров е живият пример за играчите как да гонят целите си

Вижте каква е причината

"Трябва да играем със сърце и душа", заяви той

Алехандро Гонсалвеш облече екипа на "болярите"

Председателят на УС на "сините" има доверие на треньорския щаб пред реванша с Хамрун

Двата отбора вече имат осветление на стадионите си

Треньорът е на финални преговори със собствениците на клуба

Легендата навършва 76 години днес

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки