Аян Садъков: Най-после ни се усмихна късмета

"Много съм доволен от играта ни и от тази победа. От доста време не бяхме усещали вкуса на победата и трябваше просто да я постигнем, както направихме. Моите момчета издържаха физически, което ме много радва. Знаете, че имахме тежък мач за Купата на България срещу ЦСКА, в който бяхме на терена 120 минути. Дано тази победа да доведе до необходимото спокойствие, и за да играем по-добре занапред. Не искам да коментирам съдийството, това е работа на ръководството, а не на треньорите.”

Аян Садъков: Най-после ни се усмихна късмета

Старши треньорът на Локомотив Пд Аян Садъков не скри задоволството си от победата като гост на Вихрен с 2:1, предаде "Дарик Радио".

 

"Много съм доволен от играта ни и от тази победа. От доста време не бяхме усещали вкуса на победата и трябваше просто да я постигнем, както направихме. Моите момчета издържаха физически, което ме много радва. Знаете, че имахме тежък мач за Купата на България срещу ЦСКА, в който бяхме на терена 120 минути. Дано тази победа да доведе до необходимото спокойствие, и за да играем по-добре занапред. Не искам да коментирам съдийството, това е работа на ръководството, а не на треньорите.”

 

„Не мога да кажа нищо и за транспаранта, който издигнаха нашите фенове. Тази позиция не съм аз човекът, който ще я коментира. Аз им благодаря за подкрепата, оттам нататък нещата не са в моите правомощия,” сподели Садъков относно плаката, направен от привържениците на „смърфовете”, гласящ „Галя, Пловдив не те иска”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки