Балтанов: Тимът ни е млад и се нуждае от време

Отборът ни се нуждаем от време, за да се сработи, заяви играчът на Левски и младежки национал Лъчезар Балтанов, който гостува в актуално студио „Дерби”, предаде репортер на „Нов Спорт”. Балтанов се очаква да е ключова фигура в селекцията на Иван Колев за предстоящия квалификационен цикъл.

Балтанов: Тимът ни е млад и се нуждае от време
Отборът ни се нуждаем от време, за да се сработи, заяви играчът на Левски и младежки национал Лъчезар Балтанов, който гостува в актуално студио „Дерби”, предаде репортер на „Нов Спорт”. Балтанов се очаква да е ключова фигура в селекцията на Иван Колев за предстоящия квалификационен цикъл.
Футболистът сподели, че е натрупал опит и самочувствие и ще се стреми да покаже най-доброто от себе си.
 

Балтанов направи съпоставка между настоящия наставник на отбора Емил Велев и Станимир Стоилов, като заяви, че и двамата са много добре подготвени футболни специалисти, но са доста различни като характери.
 

„Стоилов ме научи на много неща, не само във футбола, но и в живота. Велев пък ми дава шанс да играя и да се развивам, за което съм му много благодарен. Мога да играя и при двамата”, коментира младокът.
 
 
„Надявам се да победим Миньор и да завършим първи. Смятам, че това е възможно, тъй като нашата програма е сравнително по-лесна от тази на ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки