Батков: Подписваме с "Газпром" до края на този или началото на следващия месец

"На опашката сме заедно с велики клубове от Европа", заяви от Москва собственикът на Левски

Батков: Подписваме с "Газпром" до края на този или началото на следващия месец

Собственикът на Левски Тодор Батков е в Москва, където преговаря с руския енергиен гигант "Газпром", който може да стане спонсор на "сините" от лятото.

 

Батков заяви пред ТВ7, че преговорите са на финалната права, а финализирането на контракта ще стане факт в края на този месец или най-късно в началото на следващия.

 

"Даваме си сметка, че на опашката преди нас са велики клубове от Европа. Няма да споменавам имена, но това са шампиони на страните си, участници в Шампионската лига и т.н. Всички са на опашката, но не са много тези, с които се разговаря. Поне не знам дали има друг освен нас", сподели собственикът на Левски.

 

"Надявам се да финализираме договора в рамките на месеца или евентуално в първата половина на другия месец, а оттам нататък договорът ще стартира, когато се договорим. Не забрявайте, че шампионатът почва в началото на март. Това са фланелки, знаци и тн. Смятам, че можем да зарадваме нашите привърженици скоро с тази радостна новина и евентуално от началото на лятото това да бъде факт", завърши адвокатът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки