Фернандо Вердаско: Публиката ми придаде допълнителна мотивация

Един от участниците в мачовете по двойки, на състоящите се в аржентинския град Мар Дел Плата финални срещи за „Купа Дейвис” между отборите на Аржентина и Испания, Фернандо Вердаско вчера стана жертва на язвителната домакинска публика. Въпреки обидните възгласи по негов адрес Вердаско не се смути, дори напротив негативното отношение към него представлява допълнителна мотивация за испанския тенисист, съобщава „Ройтерс”

Един от участниците в мачовете по двойки, на състоящите се в аржентинския град Мар Дел Плата финални срещи за „Купа Дейвис” между отборите на Аржентина и Испания, Фернандо Вердаско вчера стана жертва на язвителната домакинска публика. Въпреки обидните възгласи по негов адрес Вердаско не се смути, дори напротив негативното отношение към него представлява допълнителна мотивация за испанския тенисист, съобщава „Ройтерс”.

„Не съм направил нищо лошо на тези хора, а те са така лошо настроени към мен”, заяви Вердаско непосредствено след мача по двойки, който той и Фелисиано Лопес спечелиха и дадоха преднина на страната си в общия резултат.

„Поведението на публиката ми даде допълнителна мотивация, засили желанието ми за победа и ми помогна да намеря нови сили. Заиграх по-добре, след като започнаха оскърбителните изблици”, допълни Вердаско.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки