Мишо Александров: ЦСКА най-после се сработи като отбор

"Най-после играхме като отбор. Футболистите се сработиха и показаха много добра игра и победата бе напълно заслужена. Радващо е, че Владо Манчев вкара двата гола и се надявам да си върне старата форма от преди години. Лошото в мача е, че имаше доста сблъсъци. Съжалявам много за контузията на Лазаров, защото той е ключов играч за ЦСКА и на отбора ще му бъде тежко без него. Състоянието му е вероятно лошо и това ще е един голям минус за отбора и ще се усети в следващите мачове, но пък за сметка на това един отбор се гради от 20-25 човека и ще му бъде намерен достоен заместник на терена. Силно се надявам Пенев да даде повече шанс на юношите на клуба и вярвам, че ще го направи. Той е доказал, че може да открива млади таланти", заяви Александров.

Мишо Александров: ЦСКА най-после се сработи като отбор

Един от редовните коментатори на Novsport.com Михаил Александров остана доволен от победата на ЦСКА срещу Литекс. Талантът от Борусия (Дортмунд) отбеляза, че най-после ЦСКА е играл като отбор и е постигнал положителния резултат с хубава игра и раздаване на футболистите.

 

"Най-после играхме като отбор. Футболистите се сработиха и показаха много добра игра и победата бе напълно заслужена. Радващо е, че Владо Манчев вкара двата гола и се надявам да си върне старата форма от преди години. Лошото в мача е, че имаше доста сблъсъци. Съжалявам много за контузията на Лазаров, защото той е ключов играч за ЦСКА и на отбора ще му бъде тежко без него. Състоянието му е вероятно лошо и това ще е един голям минус за отбора и ще се усети в следващите мачове, но пък за сметка на това един отбор се гради от 20-25 човека и ще му бъде намерен достоен заместник на терена. Силно се надявам Пенев да даде повече шанс на юношите на клуба и вярвам, че ще го направи. Той е доказал, че може да открива млади таланти", заяви Александров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки