Нефтохимик подписа с девет нови

Днев в 13.00 часа пък започна срещата на изпълнителния директор на клуба Костадин Джамбазов с ръководството на Черноморец за наема на стадион Лазур за новия сезон

Нефтохимик подписа с девет нови

Нефтохимик подписа днес договорите на девет нови футболисти, като при картотекирането те ще бъдат депозирани в БФС. Със зелените от Бургас се обвързаха дошлите от Светкавица вратар Иван Георгиев, Николай Чипев, Диян Христов, Ангел Йошев и Георги Вълчев, Коста Янев и Ивелин Янев, играли досега в столични отбори. Последните двама са юношите на клуба Николай Панайотов и Евтим Димитров, за които това е първи професионален контракт. До началото на следващата седмица имат време да помислят опитните Цветомир Цонков, полузащитник, и нападателят Костадин Башов. Двамата очакват до последно предложения от чужбина, след което ще решат как да продължат кариерата си.

 
Днев в 13.00 часа пък започна срещата на изпълнителния директор на клуба Костадин Джамбазов с ръководството на Черноморец за наема на стадион Лазур за новия сезон. Както е известно, миналата година шейховете играха на това съоръжение, но имаше опасност да се преместят в Несебър заради неплатен наем. Новите акционери от ЕМУ АД обаче платиха вчера всичките 80 хиляди лева, които бяха дължими и вече няма пречки за нови преговори и договор. 
 
"На днешната следобедна тренировка ще бъдат представени екипите за новия сезон- първи екип изцяло в зелено, за гостуванията- изцяло в бяло и трети вариант- изцяло в черно. Футболистите и нашите привърженици ще се запознаят с техническия директор Валери Дамянов и новия административен директор Николай Тодоров. Ганчо Евтимов влиза в щаба на старши треньора Антон Спасов като негов помощник, каза още Джамбазов.
Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки