Грасхопърс пожела Гари Родригес, Левски иска 1,5 млн. евро

Левски иска много пари, но трансфер в Грасхопърс ще бъде крачка напред за мен, казва крилото на Левски

Грасхопърс пожела Гари Родригес, Левски иска 1,5 млн. евро
Левски може да продаде един от най-добрите си играчи в момента. Швейцарският Грасхопърс проявява сериозен интерес към крилото на Левски, пише холандското издание „Voetbal International”. "Скакалците" завършиха на второ място в Швейцария през миналия сезон, печелейки сребърните медали, а шампион стана Базел.

Според изданието „сините” са оценили Гари на 1,5 млн. евро. Бившият играч на АДО Ден Хааг и Додрехт акостира на „Герена” през януари за 5 пъти по-малко - 300 000 евро.

„Левски иска много пари за мен. Надявам се двата клуба да се разберат.  Трансфер в Грасхопърс ще бъде крачка напред за мен”, споделя самият Гари Родригес.

В Ниската земя отбелязват, че той е един от най-добрите играчи на Левски, но „сините” са загубили всичко възможно – Купата на България, шампионата и са останали с празни ръце.

Новият сезон започна с резил и отпадане от неизвестния Иртиш (Павлодар).

„Това беше голямо разочарование. Феновете започнаха да ни освиркват, бяха ядосани, че пак нещата не се получиха. Заради този провал треньорът Николай Митов загуби работата си. Жалко, защото бях в добри отношения с него”, казва Родригес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки