ЦСКА продава нови трима

"ЦСКА продава нови трима", пише на първата си страница вестник "7 дни спорт" ЦСКА ще се опита да продаде нови трима футболисти тази седмица, стана ясно вчера. Купувач е румънският Васлуй, който вече взе на проби и изследвания сърбина Ненад Настич. Във вторник румънците пристигат в София, за да преговарят за трансфер на двама от най-силните играчи на червените - защитниците Йордан Тодоров и Кирил Котев

ЦСКА продава нови трима
"ЦСКА продава нови трима", пише на първата си страница вестник "7 дни спорт"
ЦСКА ще се опита да продаде нови трима футболисти тази седмица, стана ясно вчера. Купувач е румънският Васлуй, който вече взе на проби и изследвания сърбина Ненад Настич. Във вторник румънците пристигат в София, за да преговарят за трансфер на двама от най-силните играчи на червените - защитниците Йордан Тодоров и Кирил Котев. ЦСКА има договорка с тях да не ги спира при трансфер в чужбина и Димитър Пенев е наясно, че трябва да се оправя без двамата напролет. Във Васлуй са много доволни от изявите на халфа Станислав Генчев, а треньорът Виорел Молдован настоявал да купят още българи.
В ЦСКА се надяват да получат повече от 1 млн. евро за Тодоров и Котев, докато от резервата Настич се чакат до 150 000 евро. Президентът на клуба Александър Томов бърза да реализира сделката, тъй като до 5 декември трябва да плати поне по една от двете заплати, които футболистите имат да получават.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки