Линдзи Дейвънпорт ще играе на Australian Open 2009

Със сигурност ще участвам на Australian Open 2009 и имам голямо желание наистина да се противопоставя на останалите тенисистки. Знам, че няма да ми е никак лесно, но ще се постарая. Трябва ми още практика, но се надявам до януари да съм готова”, коментира Дейвънпорт.

Линдзи Дейвънпорт ще играе на Australian Open 2009
Линдзи Дейвънпорт ще се завърне към турнирите от WTA, след като потвърди участие на Australian Open 2009, съобщава BBC. 32-годишната тенисистка не е играла на WTA турнир от септември, когато участва на US Open, но сега е в листата за първият турнир от Големия шлем през 2009 година.

Дейвънпорт, която спечели титлата на този турнир през 2000 година, прекрати своята кариера през 2006 година, за да стане майка, след което се завърна през септември 2007 година и оттогава насам спечели 4 титли.

„Със сигурност ще участвам на Australian Open 2009 и имам голямо желание наистина да се противопоставя на останалите тенисистки. Знам, че няма да ми е никак лесно, но ще се постарая. Трябва ми още практика, но се надявам до януари да съм готова”, коментира Дейвънпорт.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки