Димитър Бербатов - Новият Ерик Кантона или новият Хуан Себастиан Верон

Феновете на Манчестър Юнайтед все още имат противоречиво мнение за Димитър Бербатов и 30-те милиона, които тимът плати за него. Дали Берба ще се превърне в новият Ерик Кантона, който бе голямата звезда за Юнайтед през 90-те години или пък ще се превърне в новия Хуан Себастиан Верон, който ще се запомни само с красивите си изпълнения на тренировките, пише "Мирър.

Димитър Бербатов - Новият Ерик Кантона или новият Хуан Себастиан Верон
Феновете на Манчестър Юнайтед все още имат противоречиво мнение за Димитър Бербатов и 30-те милиона, които тимът плати за него. Дали Берба ще се превърне в новият Ерик Кантона, който бе голямата звезда за Юнайтед през 90-те години или пък ще се превърне в новия Хуан Себастиан Верон, който ще се запомни само с красивите си изпълнения на тренировките, пише "Мирър".

Имаше моменти в които Берба изглеждаше като Кантона, като един от тях е когато направи уникална асистенция на Кристиано Роналдо срещу Уест Хем, като освобождаването му от противниковия футболист бе най-доброто изпълнение в срещата. Сравнения на Бербатов с Ерик Кантона е твърде рано да се правят. На моменти Бербатов изглежда точно като Верон. Не се забелязва на терена и изглежда повече като загуба на пари.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън твърди, че Дими е уникален талант и се нуждае от повече време. Той допълва още, че футболистите на Юнайтед трябва да научат как точно да се възползват от качествата на Берба.

"Мисля, че той трябва да научи как да се възползва повече от съотборниците си, а и те също от него, но за това трябва повече време. Той е уникален талант, но просто трябва да намерим точния начин как да го използваме. Ние все още не може да видим неговите специални качества, но той ги има. Берба ще получи много освирквания на "Уайт Харт Лейн", но това е нормално. Карик също премина от Тотнъм при нас. Просто феновете на тима не искаха той да идва при нас. От Спърс няма от какво да се оплакват, защото направиха голяма сделка, а и получиха Фрейзър Кембъл", заяви Фърги. 
Вече никой не иска в Левски

Това ръководство не може да привлече на „Герена" футболисти дори и от средна ръка

Коравосърдечието на Шумахер ще направи от Себастиян Фетел шампион

Дали лошият късмет и неслуката спъват най-бързия пилот с най-бързия болид във Формула 1?

Повреда в кормилото убила Професора на картинга

Мъка и траур потопиха писта "Дракон" край Калояново, където в петък следобед загина двукратният републикански шампион по картинг Даниел Кисимов - Ечо. Той се заби със своя карт в предпазната ограда от автомобилни гуми и издъхна на път за болницата в Пловдив

Защо Вълка захапа Левски

Сираков май си разчиства пътя за връщане на Герена

Цял национален отбор от контузени и "забравени" пропуска световното

Вижте имената, които по една или друга причина бяха лишени от възможността да играят за страните си на Мондиал 2010

"Сините" нападатели с дървени крака в Европа

Зад граница Иванков има повече голове от Наско, Гиби и Гонзо

Левски и ЦСКА слагат край на живуркането

Първенството, за което ЦСКА и Левски искат по-бързо да забравят, е на финалната си права. Двата клуба, които имат общо 57 титли на България, този път се впуснаха в люта битка за... място в евротурнирите

Майкъла: ЦСКА - отбор без ниво

Защо да сменяш треньора, когато си шампион с него и играеш добърфутбол?

Немотията цапардоса Левски и ЦСКА

Големите отбори се отказаха да купуват играчи, малките карат на пост и молитва

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки