Христов: Стоилов ще остане в Ботев

Ботев (Пд) тренира без Станимир Стоилов, който вчера подаде оставка като наставник на тима. Все пак Мъри влезе в съблекалнята и проведе разговор с футболистите, на който обяви, че не си е променил мнението и няма да ги тренира.

Христов: Стоилов ще остане в Ботев

Ботев (Пд) тренира без Станимир Стоилов, който вчера подаде оставка като наставник на тима. Все пак Мъри влезе в съблекалнята и проведе разговор с футболистите, на който обяви, че не си е променил мнението и няма да ги тренира.

Веднага след като Ботев отстрани Левски на 1/4 финалите от турнира за Купата на България след успех с 2:0, треньорът на "жълто-черните"Станимир Стоилов заяви, че подава оставка и беше непреклонен в решението си. "Още днес (б.р. - вчера) подадох оставка. Това е моето окончателно решение. Мотивите ми са заради изключително негативната обстановка около отбора, в клуба също. Играчите ще са под огромно напрежение и аз не желая да бъда причина или фактор този прекрасен отбор на Ботев да играе под такова напрежение и под такъв негативизъм", заяви вчера бившият национален селекционер.

Днес, 20 март, наставникът обаче беше в лошо настроение и отказа да говори пред чакащите го журналисти, като в неофициален разговор с медиите заяви, че не си е променил решението и е в оставка. Стоилов забрани камерите да снимат заниманието на тима, което отказа да води. Малко преди 10:00 ч. специалистът влезе в съблекалнята, за да обяви решението си пред играчите и да ги информира, че тренировката ще бъде водена от помощниците му, начело с Цанко Цветанов.

Веднага след това състезателите излязоха на един от тренировъчните терени на базата в "Коматево", а Стоилов отиде в хотелския комплекс, за да чака разговор с някои от шефовете на Ботев. Такъв обаче не се състоя, а състезателите на пловдивчани заявиха, че въпреки всичко няма да се стигне до треньорска смяна. "Дали ще е г-н Стоилов или някой друг, за нас няма значение, но смятам, че той ще стане и за това няма какво да коментирам", заяви пред TV7 и NEWS7 капитанът на тима Йордан Христов. "Мисля, че всичко ще се развие както трябва", допълни пък Георги Сърмов. 

Другият човек в оставка – спортният директор Александър Александров се появи за кратко на базата и си тръгна, тъй като и той чака крайното решение на собственика на Ботев. Единственият ръководител, който изгледа заниманието на "жълто-черните" бе тийм мениджърът Асен Караславов. 

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

Ботев (Пловдив) и Хебър завъртяха 0:0 на Коматево

Двата тима така и не успяха да се победят

Ботев (Пловдив) ще подпише с трима на проби

Това призна треньорът на отбора Душан Керкез

Керкез: Ръководството прави всичко по силите си, за да привлече защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от успеха над датския Вейле

Николов: Надявам се Ботев (Пловдив) да бъде трамплин за Европа

Новият нападател на "канарчетата" е ентусиазиран от трансфера си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки