Йордан Димитров: Селекцията продължава, ще има и други освен Паргов и Вълев

След като стана ясно, че Берое подписа договор с Ивайло Паргов и Валентин Вълев, председателят на Надзорният съвет на Берое ген. Йордан Димитров говори в предаването на радио Стара Загора “Спортен свят". Най-силният човек в Берое говори за селекцията, подготовката и базата над стадион “Берое”.

След като стана ясно, че Берое подписа договор с Ивайло Паргов и Валентин Вълев, председателят на Надзорният съвет на Берое ген. Йордан Димитров говори в предаването на радио Стара Загора “Спортен свят". Най-силният човек в Берое говори за селекцията, подготовката и базата над стадион “Берое”.

“Днес след дълги перипетии сключихме договор с Иво Паргов и с футболиста от Австрия Валентин Вълев. Вече можем да се поздравим, че те са наши футболисти от днес. Очакваме от 7 януари и двамата да се включат в подготовката на отбора. Селекцията не приключва с тях, очакваме още футболисти. Както знаете ние сме в преговори с Любо Величков и с още 1-2 момчета, които разтрогнаха вчера договорите си. Селекцията продължава не само до 7 януари, а и по време на подготовката”, заяви Димитров.

Председателят на Надзорният съвет говори и за футболистите, които ще бъдат преотстъпени през пролетта: “Вече се договорихме с Локомотив (Стара Загора) за трите момчета и са преотстъпени. Търсим отбори и сме в преговори с Миньор (Раднево), Свиленград, а днес влязохме в преговори и с Марек за Митко Чечев”.

“Всичко свързано с подготовката е уточнено. Пътуването е на 12 януари, заминава се за Анталия. Там сме до 24 януари. Уговаря се една контролна среща в края на подготовката, но това ще се доуточни. Все пак предполагам, че ще има една контролна среща”, каза Йордан Димитров за подготовката в Турция.

“Има още няколко довършителни работи по изкуственият терен. До края на годината теренът ще бъде готов. Днес това го обсъдихме и с Митко Динев. Даже набелязахме една програма да започнем преговори с общината и за другите два терена – първият и третият. Искаме да подготвим най-горният терен, за да може да се ползва от юношите и мъжете за тренировки”, заяви най-силният човек в Берое.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки